موزیک و آهنگ و ترانه و فیلم در سوار طوفان,دانلود فیلم ایرانی,دانلود فیلم به وقت شام,دانلود فیلم لاتاری,دانلود فیلم اکسیدان,دانلود فیلم آینه بغل,دانلود فیلم خالتور,دانلود فیلم محمد رسول الله,دانلود فیلم رگ خواب,دانلود فیلم سینمایی,دانلود فیلم نهنگ عنبر 2,دانلود فیلم زیر سقف دودی,دانلود فیلم ترسناک,دانلود فیلم ساعت پنج عصر,دانلود فیلم ایرانی رایگان,دانلود فیلم 2017,دانلود فیلم ایرانی طنز,دانلود فیلم هندی,دانلود فیلم نگار,دانلود فیلم 2018,دانلود فیلم من و شارمین,دانلود آهنگ جدید,دانلود آهنگ جدید بهنام بانی,دانلود آهنگ جدید حمید هیراد,دانلود آهنگ های حمید هیراد,دانلود آهنگ حمید هیراد,دانلود آهنگ شهاب مظفری,دانلود آهنگ جدید معین,دانلود آهنگ محسن ابراهیم زاده,دانلود آهنگ قرص قمر بهنام بانی,دانلود آهنگ جدید حامد همایون,دانلود آهنگ جدید ماکان بند,دانلود آهنگ علیرضا طلیسچی,دانلود آهنگ جدید محسن ابراهیم زاده,دانلود آهنگ حمید هیراد شوخیه مگه,دانلود آهنگ ماکان بند,دانلود آهنگ جدید محسن یگانه,دانلود آهنگ تولدت مبارک اندی,دانلود آهنگ جدید ایرانی,دانلود آهنگ های بهنام بانی,دانلود آهنگ دلبریتو کمترش کن

بفرمایید ترشی گوجه سبز!

بفرمایید ترشی گوجه سبز!

دسته بندی : هک تلگرام و اینستاگرام تاریخ : پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

وب سایت سرآشپز پاپیون: شما می توانید ترشی گوجه سبز را در منزل درست کنید و برای این منظور از دستور زیر می توانید استفاده نمایید.

مواد لازم:

  • گوجه سبز ۱ کیلوگرم
  • سرکه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • ترخون ۳ شاخه
  • ادویه ترشی ۲ قاشق مربا خوری
  • پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
  • فلفل قرمز تند ۳ عدد

ترشی گوجه سبز

طرز تهیه:

  1. ابتدا گوجه سبز ها را از برگ و چوب پاك كرده و بشویید و بگذارید كاملا خشك شده و آبش برود.
  2. ظرف مناسبی را برای تهیه ترشی آماده كرده و آن را بشویید و با دستمال كاملا خشك كنید تا اصلا رطوبتی نداشته باشد.
  3. كمی گوجه سبز داخل ظرف ریخته و رویش ترخان،پودر سیر،موسیر و ادویه ترشی بریزد و ۱عدد فلفل رویش قرار دهید .به همین ترتیب تا انتها ادامه دهید و بعد روی مواد را با مخلوط نمك و سركه بپوشانید تا ظرف كاملا سرپر باشد.
  4. روی ظرف را با نایلون بپوشانید و رویش درب آن را چفت كنید.ظرف ترشی را در جای خشك و تاریك قرار دهید و حدودا ۱هفته تا ۲هفته بعد مصرف كنید.

سایر نکات:

  • در صورت تمایل به جای سركه از آبغوره استفاده كنید.
  • میتوانید مقداری غوره هم داخل ترشی بریزید تا خوشمزه تر شود.
دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.